Събитие: Изграждане на ефективни екипи, 23.02.2017, 19:00, Бетахаус

Ти работиш в екип, от който се очаква да доведе поредния проект до успех. Срещаш предизвикателства, бориш се със срокове, виждаш “дупки” в работния процес, не ти харесва колко дефекти изникват в крайния продукт. Виждаш проблемите, но не виждаш откъде се пораждат.

В тази презентация ще разкрия източника на много от проблемите – липсата на сплотеност в един екип. Често усилията са насочени върху работата и постигането на резултати. Подценяват се чисто човешките взаимоотношения. А успешният проект предполага първо да имаш сплотен и ефективен екип. Това от своя страна ще доведе до желаните резултати.

Ще споделя личния си опит от последните 10 години в областта на софтуерната индустрия, в която съм ръководил множество проекти и съм бил отговорен за развитието на екипи и лидери. Ще фокусирам вниманието си към някои от най-честите предизвикателства за лидерите и ще споделя принципите, чрез които те се преодоляват. Ще говоря за изграждане на доверие, за поемане на отговорност и рискове, за навлизане в сивата зона. Всичко това ще бъде подкрепено от множество и разнообразни примери – от професионалния живот, природата, филмовата и гейм индустрия.

* Лекцията беше представена на конференцията ISTA 2016. Сега ще бъде представена на български език.


Лектор: Хараламби Хараламбиев

Къдеbetahaus | sofia, кв. Лозенец, ул. “Крум Попов” 56-58

Кога: 23 февруари /четвъртък/, 19:00 – 20:00

Вход: 10 лв (на място)

Записване: За да запазиш място в залата е необходимо да се запишеш по-долу и след това да потвърдиш от твоята поща.


Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *