Да учиш и да се забавляваш едновременно

Точка 2 започна с една водеща идея: да помагаме на повече хора да работят заедно – като екип. Вярваме, че зад успешното реализиране на идея стои сплотен екип. Че легендата за Хан Кубрат и снопа пръчки е актуална и днес. В контраст, виждали сме как хора с изключителен професионализъм се чупят на ниво взаимоотношения с хора и така стойностни идеи и проекти се провалят и не виждат бял свят. Как дори добрите лидери никога не са сами, а зад тях стои силен екип.

Затова и търсим различни начини, чрез които да достигнем до повече хора, за които е важно да се научат да работят заедно. Независимо дали са в България или в Силициевата долина, дали са в училище или в корпоративна среда, дали са в творческа или в техническа среда, дали са опитни или прохождащи лидери.

Ще се опитаме да постигнем това чрез нашия проект – настолна игра, чрез която да се учим и да се забавляваме едновременно. Игра, която да представи основни принципи в изграждането на екип, валидни от векове, и да ни позволи да експериментираме и да открием собствени подходи: такива, които работят в нашата среда, в нашия екип, за нас.

Проектът ни достигна такъв стадий, в който искаме повече хора да разбират за него – че го има и че се развива. В следващите месеци ще ви пренесем в света на играта и ще споделяме пътя по създаването ѝ.

 

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *