Точка 2 е на 2 (важните моменти от тези 2 години)

Този месец Точка 2 става на 2 години 🙂 Решихме да го отбележим по наш си начин – като споделим част от хубавите моменти по пътя ни досега.

👶 Август 2016 – Началото

Първи работен ден. Започваме на празен лист да мислим как ще развиваме Точката – обсъждаме в какво сме силни, дали ще правим обучения или ще разработваме продукт, как ще се популяризираме, кой ще ни е счетоводител, колко дни в седмицата ще работим и по колко часа и т.н.

⚖️ Септември 2016 – “Точка 2” ООД е регистрирана

💬 Ноември 2016 – ISTA 2016

Включваме се в конференцията и споделяме мислите ни за изграждане на силни екипи. Презентацията станала известна като “топлата супа” се харесва много на конференцията.

🎲 Януари 2017 – Първи клиент

ScaleFocus ни се доверяват да играем и работим с част от техните лидери – пилотираме една от най-популярните ни игри към този момент “Градим – строим”.

🔍 Април 2017 – Soft Skills за IT хора

Нещата не вървят. Не намираме клиенти. Осъзнаваме, че не използваме една от силните си страни – че сме IT и че имаме много какво да дадем на IT екипите, специалистите и лидерите в България. Пускаме статията “Soft skills за IT хора – уъркшопи” и се фокусираме само върху IT компании и екипи.

🎰 Юли 2017 – Колелото се задвижва

Dopamine виждат в нас партньор за развитието на техните лидери. Доверяват ни се за първия ни по-голям проект. Вече повече от година работим заедно 🙂

💰 Август 2017 – Първа заплата

Точно 1 година след като започнахме точката, взимаме първата си заплата – 500 лв на човек. Скромно, но сладко 🙂

🎂 Септември 2017 – Честит рожден ден на нас! 🙂

➕ Октомври 2017 – Ставаме трима: Иво се включва в екипа на точката

Дълго време разпознавахме, че не сме добри в маркетинга и продажбите. Търсихме си нашия Джери Магуайър. Е, намерихме го в лицето на Иво и малкият ни екип стана една идея по-голям 🙂

🎡 Ноември 2017 – На въртележката сме – колелото бурно се върти

Започваме да жонглираме между провеждане на обучения, срещи с клиенти, разработване на нови игри и уъркшопи и какво ли още не.

🤝 Април 2018 – Имаме 10 клиента

Ставаме все по-разпознати в ИТ индустрията в България. Вече 10 компании са наши партньори.

❓ Юли 2018 – Пред нас стои голямата питанка – как да скалираме?

Вече назряват идеите как да го направим.

✈️ Август 2018 – Точка 2 на 2 морета

Scailyte AG е първият ни клиент, който няма присъствие в България и ни се довери. Надяваме се скоро да споделим повече от уъркшопа ни в Любек с един уникален международен екип!

🎂 Септември 2018 – Честит рожден ден на нас! 🙂

Благодарим ви, че сте с нас!

Петя, Хари и Иво 

 

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *