Кои сме ние

Ние сме Хари, Петя и Васи. Вярваме, че всеки може да научи всичко, стига да поиска. Сборният ни опит, от над 30 години в областта на развитието на хора в ИТ сферата, потвърждава това.

Хари има 12 години опит в софтуерната индустрия, където преминава през ролите на програмист и QA, преди да се утвърди като успешен лидер на екип. Ръководил е множество проекти за международни клиенти и за развитието на иновативни продукти. През последните 6 години се фокусира върху развитието на хора и оптимизирането на екипни и корпоративни процеси. Има богат опит в провеждане на технически и soft skills обучения, people management, анализиране и разрешаване на казуси.

Петя има над 15 години професионален опит в областта на човешките ресурси, по-голямата част от който е в ИТ сферата. Има голям опит в консултиране на хора и компании, в разработване и провеждане на soft skills обучения, в провеждане на интервюта за ИТ позиции, в изграждането на компетентностни модели и процеси на работа за корпоративна среда и people management.

Васи работи активно от няколко години в IT света като е участвала в различни HR процеси, подбор на IT таланти, вътрешна и външна комуникация, и организация на събития и конференции. Вдъхновява се от динамиката на високотехнологичния бизнес, поддържането на екипния дух и изграждането на организационна култура. Двете точки, които я доведоха в Точка 2: 1. желанието ѝ да допринася за подобряването на IT екипите в България; 2. да допълни екипа, подпомагайки го с маркетинг дейности, фокусирани върху поддържането на позитивния бранд на компанията и открити човешки взаимоотношения с клиенти и партньори.