Проектите на Точка 2

В Точката вярваме, че хората могат да се учат и да се забавляват едновременно.

Затова държим всичките ни проекти да имат интересно, полезно и приложимо съдържание.

💊 SoftSkillsPills.com

SoftSkillsPills.com

Soft Skills платформа за IT хора, в която всеки може да развие своите soft skills и да подобрява IT екипите, в които участва. Платформата предоставя различни “хапчета”, които могат да се “вземат” самостоятелно, с колега или целия екип, без нужда от обучител. Хапчетата са интерактивни, практически и бързи за консумация.

📻 Радиоточка 2

Радиоточка 2

Подкастът за soft skills изследователи представя интересно и полезно съдържание от soft skills света за IT хора. Обсъждаме реални работни казуси, изпратени от IT хора и споделяме истории от “кухнята” на Точка 2. От епизод 13 нататък всеки епизод на подкаста включва интересен гост от IT света в България, който споделя своя опит и истории.

💬 A Leader's Tale

A Leader’s Tale

Комикс на тема лидерство, в който с кратки визуални истории споделяме важни моменти от живота на един лидер и неговите ежедневни премеждия при работата с хора.

🍏 Daily Vitamins

Daily Vitamins

Ежедневни малки дози soft skills съдържание, поднесени под формата на дигитален календар. В някои от датите на календара има скрити полезни и вдъхновяващи “съкровища” – видеа, статии, мисли, книги, картинки и много други.

👨‍👩‍👧‍👦 Soft skills за IT хора

Soft Skills за IT хора

Общност от IT хора, които искат да развият своите soft skills. Това е Facebook група, в която безопасно споделяме проблеми, изследваме и дискутираме теми от работното ни ежедневие.

📝 Хари @ LinkedIn

Хари @ LinkedIn

Публикациите на най-активната ни Точка в LinkedIn. Там Хари споделя своите мисли, опит и истории, свързани с лидерство, развитие на екипи и soft skills.

Компании, които подкрепят проектите на Точка 2

Съдържанието, което създаваме и споделяме е безплатно, но изисква време, усилие и голяма доза креативност.

Благодарим на нашите партньори, с които продължаваме да развиваме тези проекти.

Ако сте компания от IT сферата и искате да ни подкрепите – свържете се с нас на  tochka2@tochka2.com